Peter Rotman vrijwilliger van het jaar bij IJsclub Excelsior

Tijdens het paaseitreffen, waar het seizoen op een gezellige manier wordt afgesloten, werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Nadat vorig jaar één van de jongsten in het zonnetje werd gezet, ging dit jaar de titel naar één van de oudere vrijwilligers.

Links Peter Rotman die de herinnering en waardebon in ontvangst neemt.

Peter Rotman is bijna veertig jaar vrijwilliger bij IJsclub Excelsior. Als lid van de schaatstrainingsgroep raakte hij in de jaren ’70 betrokken bij de ijsbaan. Mede door de ruilverkaveling kreeg de club de beschikking over de ijsbaan in de Voskuil. Samen met andere vrijwilligers heeft hij daar het eerste clubhuis opgebouwd. Sinds die tijd is hoort Peter bij de harde kern van vrijwilligers die de accommodatie en de vereniging gemaakt hebben wat het nu is.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.