Klussendag IJsclub Excelsior zet puntjes op de i.

Hattemerbroek/Wezep 15 november 2014 – De jaarlijkse aftrap van het seizoen zit er voor bestuur en vrijwilligers alweer op. De ledenkaartjes zijn weer bij de leden bezorgd en vrijdagavond 14 november is de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Uniek aan deze vergadering was dat de terugblik over het seizoen 2013/2014 dit jaar erg kort was, vanwege de uitzonderlijke zachte winter is de baan niet open geweest. Nu maar hopen dat de komende winter dit dubbel en dwars goed zal maken.

Klussendag
Voor een grote groep vrijwilligers start het seizoen met de jaarlijkse klussendag. Er wordt gepoetst, geschrobd, gesleuteld en ook de baan wordt ontdaan van te lang gras. Dit jaar kreeg de binnenkant van de kantine extra aandacht door middel van een schilder en saus beurt.

Stamppot
Na afloop van het klussen konden de vrijwilligers weer genieten van een heerlijke stamppot.

Facebook
IJsclub Excelsior heeft nu ook een Facebookpagina.

Bekijk hier de fotoreportage van de klusdag

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.