Werkdag is seizoenstart voor vrijwilligers

De zaterdag in aansluiting op de ledenvergadering kan als seizoensstart voor de vrijwilligers gezien worden. De harde kern van vrijwilligers heeft al klussen voor bereid, zodat iedereen aan de slag kan. Belangrijke zaken, die noodzakelijk zijn voor de baan krijgen voorrang, zoals het maaien van te hoog gras op de baan en het onderhoud van schuif- en veegmachines.
Het gebouw kreeg ook dit jaar weer een schoonmaakbeurt, en om de verkleumde schaatser nog beter te laten herstellen werd er een betere kachel geïnstalleerd. De parkeerplaats voor kreeg een nieuwe laag houtsnippers.
Gezelligheid van deze werkdag is ook belangrijk, daarom werd er ook gezamenlijk genoten van een sober maar uitstekend stamppot buffet.

Bekijk hier de foto-impressie

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.