Raboclubsupport!

Stem op IJsclub Excelsior!

Het is voor de rekeninghouders van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op je favoriete en club en deze zo financieel te ondersteunen. Dit jaar kun je ook op ons stemmen!

Ons doel

De klimaatverandering zorgt voor meer extremen in het weerbeeld. Het wordt gemiddeld warmer en er zijn meer temperatuurschommelingen in een kortere tijd, zowel naar boven als naar beneden. Om de baan bij korte vorstperiodes te kunnen openen en de jeugd kennis te laten maken met natuurijs hebben we dit plan:

Het verhogen van een deel van de baan, zodat daar 5 cm water komt te staan. Hierdoor kan de baan sneller open. De rest van de baan blijft ongewijzigd en geschikt voor lange ijsperiodes.

Over IJsclub ‘Excelsior’ Wezep-Hattemerbroek

IJsclub “Excelsior” beheert een grote ijsbaan in Wezep en Hattemerbroek. Wij bieden iedereen de gelegenheid om te schaatsen op natuurijs. Elke keer als de baan open is, zien we veel enthousiasme en plezier bij jong en oud.

Een oer Nederlands stukje folklore!

Ga naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.