IJsclub Excelsior Wezep Hattemerbroek

2007-2008: Openingclubhuis en 75 jaar op ijs.

Van donderdag 20 december 2007 tot de maandag erop is de ijsbaan open geweest voor het publiek. Met als hoogtepunt het jubileum feest van het 75 jarig bestaan op het ijs en de ingebruikname van het nieuwe clubhuis. Helaas bleef het dit seizoen bij deze paar dagen schaatsen.

Tijdens het openingsfeest veel schaatsers op de baan. Het was genieten voor jong en oud. Van de familie Eibrink stonden er zelfs vier generaties op de schaatsen.
Ook de elfstedentocht voor de jeugd was een succes. Dries van Wijhe gaf het startsein voor de jeugd. Bekijk de foto's en de video.
Bekijk de foto's gemaakt door Ada Kroon en Martin Rotman
Bekijk de foto's gemaakt door Ronny Baute uit Terneuzen
Bekijk ook de 8 minuten lange DivX video hoge kwaliteit op Youtube
vier generaties Eibrink

Bekijk hier de foto's van donderdag 20 december 2007.
Bekijk ook de foto's gemaakt door Alida Bosma.
Er was ook een camerateam van RTL4 die opnamen maakten van een schaatsles aan een schoolklas. Uitzending do 20 dec 2007 om 18.15 uur op RTL 4

^ back to top ^